Video: Autocar test de nieuwe Land Rover Defender (2020)

Video: Autocar test de nieuwe Land Rover Defender (2020)Is de nieuwe Land Rover Defender klaar voor het (extreme!) avontuur?

Na een succesvolle carrière van zowaar 71 jaar (!) werd de eerste generatie op welverdiend pensioen gestuurd en heeft Land Rover nu een opvolger, in januari was de nieuwe Defender nog een van dé blikvangers op het Autosalon van Brussel 2020! Nog steeds even stoer maar wel veel moderner vormgegeven, binnenin krijg je ook veel meer luxe en comfort dan voordien. Onze Britse collega’s van Autocar trokken richting de ongerepte natuur om de nieuwe Defender in zijn puurste vorm te ontdekken.

Bestellingen worden reeds opgenomen vanaf 56.800 euro (Defender 110) of 50.800 euro (Defender 90) met keuze tussen een 2.0-liter viercilinder turbodiesel (200 pk of 240 pk), 2.0-liter viercilinder benzine (300 pk) of de 400 pk sterke zes-in-lijn benzinemotor. Volgend jaar volgt een plug-in hybride aandrijflijn.


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...