Belgische prijs Land Rover Defender 90 (2020): vanaf 50.800 euro

Belgische prijs Land Rover Defender 90 (2020): vanaf 50.800 euroLand Rover start nu ook de verkoop van de korte Defender 90.

Na de wereldpremière van de nieuwe Defender op het Autosalon van Frankfurt 2019 werden de eerste bestelbonnen getekend op het Autosalon van Brussel. De eerste exemplaren zullen in de lente afgeleverd worden aan de Belgische klanten, intussen kunnen die ook een handtekening plaatsen voor de kortere Defender 90 koetswerkvorm.

Met de toevoeging van een tweede koetswerkvorm daalt de vanafprijs van de Land Rover Defender van 56.800 euro (110) tot 50.800 euro (90). Beide modellen zijn gezegend met extreme offroadcapaciteiten terwijl zowel het interieur, infotainment als aandrijflijnen volledig gemoderniseerd werden.

De Land Rover Defender met korte wielbasis kan je eveneens naar hartenlust personaliseren waarbij de Explorer, Adventure, Country en Urban packs het bijzonder goed doen. Inzake motorisaties is er keuze tussen een 2.0-liter viercilinder turbodiesel met 200 pk of 240 pk, een 2.0-liter viercilinder benzine met 300 pk of de 400 pk sterke zes-in-lijn benzinemotor. Later dit jaar zal Land Rover nog een plug-in hybride aandrijflijn toevoegen aan het Defender gamma!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...