Video: Mercedes-AMG GT Black Series laat zich al zien (2020)

Video: Mercedes-AMG GT Black Series laat zich al zien (2020)Nog voor de onthulling geeft de Mercedes-AMG GT Black Series zich al bloot.

Bij de onthulling van de AMG GT (codenaam: C190) in 2014 sprak Mercedes de eventuele komst (ooit) van een Black Series topmodel direct tegen wegens de “extreme kwaliteiten” van de nieuwe sportwagen, intussen zijn we zes jaar verder en is het AMG GT gamma aangevuld met een S, C, Roadster, R, R PRO en R Roadster. En is de onthulling van de veelbelovende AMG GT Black Series nakende, dit vermoedelijk als zwanenzang van de eerste generatie AMG GT.

Een officiële presentatie op de Chengdu Motor Show (China) op 24/07 zou niet onlogisch zijn, intussen zijn de eerste (gelekte?) beelden ook al zichtbaar op het internet. Daardoor blijkt dat op visueel vlak de AMG GT3 en GT4 varianten als inspiratie hebben gediend (check die spoiler/grille/motorkap!). De vierliter V8 zou méér dan 700 pk genereren!

Terwijl we alle officiële details (gelimiteerde productie?) afwachten geeft Mercedes-AMG zowaar al een officiële video vrij waarbij – op een bijna triestige manier – niemand minder dan Shmee150 een hoofdrol krijgt naast een ongecamoufleerde AMG GT Black Series.

Meer nieuws in de komende uren/dagen/weken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...