Gespot: paarse Audi R8 V10 Spyder – Shmee150

Gespot Shmee150 Audi R8 V10 Spyder paars
Gespot in Knokke, dé beroemde Audi R8 V10 Spyder in het bijzonder paars van Shmee150!

Echte spotters weten uiteraard wie de eigenaar is van deze bijzondere R8 V10 Spyder, maar er zullen ook heel wat mensen niet weten wie Tim Burton aka Shmee150 is. Deze sympathieke Brit is misschien wel een van de bekendste spotter op het internet. Voornamelijk eigen spots uit hartje Londen, maar hij trekt meermaals per jaar erop uit voor videoverslaggeving bij diverse events, autosalons of steden.

De internetondernemer boert duidelijk goed als we zijn wagenpark mogen aanschouwen. Met de familie hebben ze een Noble M12 GTO en voor de R8 V10 Spyder stond er een babyblauwe Aston Martin V8 Vantage Roadster in de garage. Maar omdat een donkerblauwe Audi soms wat saai durft over te komen in het straatbeeld werden er kosten noch moeite gespaard. Een Midnight Purple wrap, een aangepast uitlaatsysteem en Pilot Super Sport banden van Michelin zorgen ervoor dat Audi zijn gelijke niet kent, al zijn er toch nog gekkere ontwerpen mogelijk. Met een Youtube kanaal met 55.000 abonnees en 40 miljoen views plus een Facebookpagina met 73.000 likes heb je een groot bereik, dagelijks vinden meerdere bijzondere spots, bezienswaardigheden en video’s hun weg naar zijn websites.

De tussenstop te Knokke hebben we te danken aan zijn lenteroadtrip van maar liefst 5000 km. Via de ferry naar het Europese vasteland met stops in België en Nederland waarna de trip over de Duitse Autobahn richting Italië ging met logische tussenstops bij Pagani, Lamborghini en Ferrari. Momenteel zit Shmee150 in Monaco voor de Top Marques show waarbij de meest bijzondere superscars tentoon worden gesteld én voluit gereden worden in het Prinsdom. Sowieso een must voor iedereen met een octaanhart op de juiste plaats, daarnaast ook een mooi voorbeeld van hoe je van je hobby je beroep kunt maken door het correct gebruik van Youtube en andere sociale media!

Gespot Shmee150 Audi R8 V10 Spyder paars

Zelf ook iets bijzonders gespot? Uploaden die handel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...