Officieel: Mercedes-AMG GT R PRO (2018)

Officieel: Mercedes-AMG GT R PRO (2018)De straffere Mercedes-AMG GT R PRO moet (en zal!) nog beter presteren op het circuit.

In afwachting van de (langverwachte!) AMG GT Black Series als zwanenzang van deze generatie lanceert Mercedes-AMG de AMG GT PRO op het Autosalon van Los Angeles. Deze gaat verder op de AMG GT R bouwstenen en voegt er een stevige portie sportiviteit aan toe zonder daarbij méér vermogen uit de 4.0-liter V8 te sleuren. Nog steeds zitten er dus 575 pk verscholen onder de motorkap die hier wél extra verluchting krijgt.

De AMG GT R PRO mag zich dankzij een standaard Track Pack ondermeer een grotere spoiler, aangepaste voorbumper, keramische remschijven, rolkooi, carbon sportzetels, vierpunt gordels, koolstofvezel overal én blitse velgen rijk rekenen net zoals doelgerichte aanpassingen aan het onderstel en de ophanging. Binnenin zit er een digitaal dashboard en een opgefriste middenconsole zoals de AMG GT 4-deurs hem voordeed!

Op de Nürburgring zou de AMG GT R PRO op die manier maar liefst 7 seconden sneller rond de befaamde omloop gaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...