Zomerse Mercedes EQ SummerStore in Knokke (2019)

Zomerse Mercedes EQ SummerStore in Knokke (2019)Kijken en rijden met de nieuwe EQC!

In navolging van de voorgaande AMG Performance Store en Summer Store strijkt Mercedes-Benz opnieuw neer in Knokke met een hippe pop-up store. Deze keer staat het – op een knalgele A35 AMG na – volledig in het teken van het elektrisch EQ offensief met een tastbare EQC als eyecatcher van dienst.

De Mercedes SummerStore is tussen 2 juli en 25 augustus dagelijks open van 10u30 tot 18u30, testritten maken met de EQC is eveneens mogelijk in de mondaine badstad. Bestelbonnen kan je tekenen vanaf 79.860 euro, in ruil krijg je een praktische en moderne SUV met een elektrisch rijbereik van meer dan 400 km.

De smart fortwo limited edition pureblack is eveneens aanwezig in Knokke, van deze gelimiteerde uitvoering zijn er slechts 11 exemplaren beschikbaar in België (vanaf 23.999 euro). Tevens is het je laatste kans om een smart fortwo met benzinemotor te kopen, in de toekomst zal het gamma enkel uit de elektrische Electric Drive varianten bestaan!

De Mercedes EQ SummerStore ligt centraal naast het Albertplein in Knokke.

Lees hier alles omtrent de Mercedes EQC!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...