Zomerse Mercedes-AMG Performance Store in Knokke

Zomerse Mercedes-AMG Performance Store in KnokkeMercedes pop-up’t gezellig mee met een AMG Performance Store in Knokke!

In Knokke kan je traditiegetrouw genieten van blitse sportwagens, de verfrissende zee en een lekker ijsje van Cremerie de la Poste, deze zomer vinden we (opnieuw) diverse Belgische autoconstructeurs die met een pop-up store hun merk willen promoten. Na BMW en Jeep komt Mercedes-Benz België nu naar buiten met een sportieve AMG Performance Store in de Kustlaan 70 te Knokke!

In dit strakke optrekje kan je heel de zomervakantie genieten van het beste wat Mercedes-AMG te bieden heeft. Dat aanbod wordt steeds groter en groter, daarom dat er gekozen werd voor een AMG GT S en gloednieuwe GLE 63 AMG Coupé in de spotlights te zetten. De ene is een rasechte sportwagen met 510 pk die ook comfortabel kilometers kan maken, de sportiefste uitvoering van de GLE Coupé combineert 557 pk met een functionele koetswerkbouw.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...