Belgische prijs Mercedes EQC (2019): vanaf 79.860 euro

Belgische prijs Mercedes EQC EQC400 4MATIC (2019): vanaf 79.860 euroDe elektrische Mercedes EQC SUV heeft een prijs!

Nu de eerste exemplaren van de veelbelovende EQC SUV van de band in Bremen rollen maakt Mercedes Belgium zich klaar voor een nakende verkoopstart. Voor minder dan 80.000 euro kan je een EQC400 4MATIC bestelbon tekenen waardoor je beroep kan doen op een knappe SUV met hightech 80 kWh batterij en twee elektromotoren, goed voor een rijbereik van 417 km en een gecombineerd vermogen van 408 pk / 760 Nm.

Naar goede Duitse gewoonte voorzie je hier best wel nog het nodige budget om te spenderen aan leuke gadgets, (broodnodige) opties en personalisatie om jou EQC om te toveren tot een blitse bolide. Dankzij de 0 g/km CO2 uitstoot is de Mercedes EQC alvast een droomgeschenk voor de zakelijke rijder!

Tegen de zomer verwachten we de eerste leveringen van klantenexemplaren die met de EQC eindelijk een Mercedes’ alternatief krijgen voor de Jaguar I-Pace (vanaf 79.500 euro), Audi e-tron (vanaf 82.400 euro) en Tesla Model X Standard Range (vanaf 87.100 euro) die allen uitpakken met soortgelijke specificaties.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...