Zomerse Mercedes-Benz Summer Store in Knokke (2017)

Zomerse Mercedes-Benz Summer Store in Knokke (2017)Ook dit jaar kan je tijdens de zomermaanden het Mercedes-Benz en Smart aanbod ontdekken in Knokke.

Van zaterdag 8 juli tot donderdag 31 augustus 2017 kan je opnieuw terecht in het hartje van Knokke (Zeedijk-Het Zoute 748 – hoek van het Albertplein met de dijk) in de Summer Store van Mercedes België. Dit van maandag tot zondag van 11 tot 18.30 uur in de week en tot 19.00 uur in het weekend. Bij bepaalde bijzondere gelegenheden zal de Summer Store zijn deuren ook later op de avond openen.

De zes mooiste modellen van Mercedes, Mercedes-AMG en Smart zullen in de Summer Store zich van hun beste kant laten zien terwijl er ook diverse evenementen zullen plaatsvinden. Hiermee wil Mercedes de kans geven aan (toekomstige) klanten om het ijzersterke Duitse premiummerk op een ontspannen manier te (her)ontdekken.

Zomerse Mercedes-Benz Summer Store in Knokke (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...