Officieel: SsangYong Tivoli facelift (2019)

Officieel: SsangYong Tivoli facelift (2019)De guitige Koreaan zit in ’t nieuw!

Na de nieuwe generatie Korando heeft Ssangyong nu de compacte Tivoli onderhanden genomen De “very new Tivoli” term is misschien wat overroepen al doet de kleine crossover het vanaf heden met een frisse neus, grotere grille, aangescherpte lichtblokken (voor/achteraan) en extra aanwezige karakterlijnen. Zeker in een flashy kleurstelling komt de vernieuwde SsangYong Tivoli behoorlijk zelfzeker voor de dag!

Het interieur ondergaat zowaar een hightech evolutie met een functioneel 9” infotainmentsysteem en 10” digitaal dashboard (!), de kenners bespeuren eveneens een gewijzigd dashboardlayout met andere ventilatiemonden en een vernieuwde versnellingspook.

Op motorisch vlak leent de Tivoli de nieuwe 1.5-liter viercilinder benzinemotor (met maximaal 163 pk) van de Korando ter vervanging van de oude/atmosferische 1.6-liter. Dieselen kan nog steeds met de 1.6-liter e-XDi160 viercilinder (115 pk).

Later dit jaar verwachten we de gefacelifte Tivoli in de Belgische showrooms, de grotere (en technisch gerelateerde) XLV ondergaat op termijn ongetwijfeld dezelfde make-over!

Lees hier onze rijtest met de Ssangyong Tivoli!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...