Dit is de nieuwe BMW 6-Reeks GT (2017)!

Dit is de nieuwe BMW 6-Reeks GT (2017)!Vergeet de 5-Reeks Gran Turismo, iets vroeger dan voorzien maken we reeds kennis met de BMW 6-Reeks GT!

Het moest een verrassing blijven tot het Autosalon van Frankfurt in september maar het internet besliste er anders over, ziehier de eerste beelden van opvolger van de 5-Reeks GT. Met de herpositionering als 6-Reeks GT wil München de lat hoger leggen qua luxe, comfort, uitstraling .. en prijskaartje?

De betere motorisaties van de BMW 5-Reeks vinden hun weg naar de nieuwe 6-Reeks GT (Gran Turismo) zoals de 620d, 630d, 630i, 640i én zelfs een M650i. Naast sDrive (achterwielaandrijving) is er ook xDrive (vierwielaandrijving) voorhanden, steevast in combinatie met een royale laadvolume dankzij de unieke/praktische koetswerkbouw.

Naar alle verwachting zal BMW nu snel(ler) naar buiten komen met officiële details én meer plaatjes.

Lees hier onze test met de BMW 6-Reeks 640d Gran Coupé !
Lees hier onze test met de BMW 5-Reeks 520d Gran Turismo!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...