Preview: BMW M8 en M8 GTE (2018)

Preview: BMW M8 en M8 GTE (2018)De 8 Series Concept is nog maar net uit én BMW toont reeds een sportieve M8 afgeleide in productievorm.. Wahnsinnig!

Een ietwat onlogische volgorde maar daarmee toont de blauw/witte premiumconstructeur uit München nogmaals hoe belangrijk een dergelijke luxecoupé wel niet is voor hun. Terwijl de “reguliere” 8-Reeks Coupé momenteel nog in conceptvorm verkeert toonde BMW op de 24u van de Nürburgring alvast een M8 prototype. Tussen pot en braadworst pint gaven de Duitsers ook mee dat er werk gemaakt zal worden van een M8 GTE bolide al is dat pas iets voor begin 2018.

Behalve een strak afgeplakte M8 gaf BMW weinig tot geen extra informatie, met de aanstaande onthulling van de nieuwe M5 hebben we wel al een mooie indicatie. Vermoedelijk gebruikt de M8 dezelfde 4.4-liter V8 met net iets meer vermogen, ongeveer 650 pk lijkt wel doenbaar als vlaggenschip!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...