Spyshots: Bentley Continental GT (2018)

Spyshots: Bentley Continental GT (2018)De derde generatie Bentley Continental GT is bijna klaar!

We hadden de nieuwe generatie Conti GT eigenlijk al verwacht op de laatste editie van het Autosalon van Genève maar daar presenteerde Bentley liever de krachtige SuperSports uitvoering van de huidige generatie. Eveneens in Genève aanwezig was de dakloze EXP 10 Speed 6 Concept die visueel een vervolg breide aan de EXP 10 Speed 6 Concept van het jaar ervoor. Deze twee designoefeningen zullen dan ook de basis vormen van de aankomende Bentley Continental GT!

Het Autosalon van Frankfurt is in september een grote kanshebber om deze luxueuze Grand Tourer te presteren aan de buitenwereld, tenzij Bentley liever het mooi weer maakt in China of Los Angeles met de nieuwe Continental GT.

Hoe dan ook, we krijgen tegen 2018 een knap – en behoorlijk strak – geheel te zien bij Bentley Brussels dat trouw blijft aan de gekende vormen met een stevige injectie qua technologie en rijhulpsystemen. Motorisch verwachten we een wederom een glasrol voor de V8 versie die gebruik zal maken van de nieuwe 4.0-liter van Porsche, de échte eindbazen opteren voor de 6.0-liter W12 uit de Bentayga SUV.

Lees hier onze rijtest met de Bentley Bentagya W12 SUV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...