Foto Special: Autosalon van Geneve 2017

Foto Special: Autosalon van Genève 2017Van exotische sportwagens tot veelbelovende concepten en van fijnsturende stadswagens tot SUV’s in alle mogelijke geuren en kleuren, op het Autosalon van Genève staat zo ongeveer alles!

Met enkel MINI als enige internationale afwezige mogen we de 87ste editie van het Autosalon van Genève – oftewel GIMS, Geneva International Motor Show – nu alreeds als een succes aanschouwen. Een resem blitse sportwagens (oa Ferrari, McLaren, Lamborghini, Porsche, ..) werd hier voor de eerste keer gepresenteerd aan een breed (en enthousiast!) publiek maar ook de pareltjes van de autowereld tekenden paraat.

Denk maar aan Koenigsegg, Pagani en de Aston Martin Red Bull hypercar. Naast de nodige hoeveelheid tuners (en babes!) zien we in Zwitserland steevast enkele veelbelovende concepten (Mercedes-AMG, Ssangyong, Jaguar, …) die zich op korte termijn gaan vertalen in een tastbaar product.

Lees hier alles over (de vele premières van) het Autosalon van Genève 2017!

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...