Officieel: Bentley Continental GT SuperSports (2017) [710 pk / 1.000 Nm]

Officieel: Bentley Continental GT SuperSports (2017) [710 pk / 1.000 Nm]We nemen afscheid van deze generatie Bentley Continental GT met een nieuwe SuperSports!

Naast een breed V8 aanbod is de Bentley Continental GT ook te verkrijgen met een smeuïge W12 in het vooronder. Daarvan is er zelfs een krachtige Speed of straatlegale GT3-R uitvoering beschikbaar maar als afsluiter – de nieuwe generatie maakt bijna z’n opwachting – krijgen we een nog krachtigere Continental GT SuperSports!

Terwijl de vorige CGT SuperSports het met slechts 630 pk moest doen mag de nieuweling rekenen op 710 pk en 1.000 Nm dankzij getover met het motormanagement en de in/uitlaat. Nul naar honderd is voorbij in 3,5 seconden en je kan doorstormen tot 336 km/u in deze luxueuze Brit. De dakloze uitvoering is er per direct bij al hebben we nog geen beeldmateriaal daarvan, deze is wel iets trager (3,9 seconden en 300 km/u).

Bestellen kan vanaf nu, in België vermoedelijk met een vanafprijs die dicht bij de 250.000 euro zal liggen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...