Autosalon Brussel 2017 live: Opel (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2017 live: Opel (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Opel op het Autosalon van Brussel!

Na een eerdere poging met de zuiver elektrische Ampera komt Opel hier nu de Ampera-E voorstellen. Een strakgelijnde stadswagen met een royaal rijbereik van 500 km en voldoende vermogen (204 pk / 340 Nm). Hiermee brengen de Duitsers het elektrisch rijden al een stuk dichterbij zonder moeilijke offers..

Daarnaast vinden we ook een vrij breed aanbod aan professionele voertuigen zoals de Combo en Vivaro in allerhande uitvoeringen. De nieuwe Astra staat hier met zowel als vijfdeurs hatchback als praktische Astra Sports Tourer break terwijl de Mokka zijn X-factor maar al te graag tentoon spreidt! Kleine avonturiers worden misschien wel wild van de Karl Rocks.

Met de Concept GT kijken we tot slot naar de toekomst, komt Opel misschien terug met een leuke sportwagen op de proppen? Wie zijn interesse met enige overtuigingskracht kan duidelijk maken heeft in de blackbox de mogelijkheid om de nieuwe Insignia Grand Sport alvast even van dichtbij te bekijken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...