Autosalon Brussel 2017: Opel line-up

Officieel: Opel Ampera-e2017 belooft grote veranderingen bij het Duitse Opel. Zo komen er maar liefst zeven nieuwe modellen waarvan de meest revolutionaire, de Ampera-e, al op het Salon staat.

In de Verenigde Staten gaat de Ampera-e door het leven als Chevrolet Bolt, voor Europa koos GM voor de wat meer vertrouwde naam Ampera-e. De tweede generatie Ampera ruilt zijn hybride plug-in-aandrijving in voor een 100% elektrische variant met een reikwijdte van maar liefst 500 km. Hoewel dat in de praktijk waarschijnlijk eerder 400 km zal zijn blijft het een heuse prestatie. Opel belooft bovendien een scherpe vanafprijs.

Voorts zal je er de rest van het gamma kunnen terugvinden in Paleis 7 waaronder de gefacelifte Mokka X, evergreen Zafira, Astra en Astra Sports Tourer en Karl Rocks. Aan de sportieve zijde van de Blitz toont Opel de Astra TCR (Touring Car Racing) tourwagen en kan het publiek zich verlekkeren aan de Opel GT Concept die afgelopen jaar werd voorgesteld op het Salon van Genève. Een conceptmodel daarvan wordt overwogen in Rüsselsheim!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...