Officieel: Alfa Romeo Giulia Veloce (2016)

Officieel: Alfa Romeo Giulia Veloce (2016)De Alfa Romeo Giulia Veloce nestelt zich zoals verwacht mooi tussen het reguliere gamma en Quadrifoglio topversie. Per direct dé Italiaanse nieuwigheid voor de aankomende Paris International Motor Show.

Na de eerdere onthulling van de 510 pk sterke Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio kregen we eerder dit jaar in Genève de meer toegankelijke diesel en benzine-uitvoeringen mee. Zowel op vlak van vermogen en looks zat daar wel nog wat speelruimte tussen, dit lost Alfa Romeo op met de introductie van de Giulia Veloce uitvoering!

Visueel wordt deze knappe Italiaan nog wat opgeleukt met een strakke(re) grille, de obligatoire badges, 19″ lichtmetaal, zwart leder binnenin en chroom accenten. De Giulia Veloce komt steevast met de achttraps ZF automaat en Q4 vierwielaandrijving (primeur!), qua krachtbron heb je de keuze uit een 280 pk / 400 Nm sterke 2.0-liter benzinevariant of 210 pk / 470 Nm 2.2.-liter JTDm dieselmotor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...