Autosalon Brussel 2016: Seat Line-up

Autosalon Brussel 2016: Seat Line-upOp het Autosalon van Brussel presenteert Seat 15 modellen gaande van de Mii tot de Alhambra naast de populaire Ibiza en Leon!

In Paleis 11 kan je tijdens het 94ste Autosalon van Brussel kennis gaan maken met het Spaanse gamma met de nieuwe Ibiza CUPRA als Belgische blikvanger. Deze laat zijn 1.4-liter TSI voor wat het is was en rekent vanaf nu op een grotere 1.8-liter TSI benzinemotor met 192 pk / 320 Nm waardoor je slechts 6,7 seconden nodig hebt voor de nul-naar-honderd sprint. De Leon Cross Sport is een conceptmodel van een meer avontuurlijke Leon uitvoering, later in 2016 zal Seat een gloednieuwe SUV met dynamische capaciteiten presenteren!

Seat is al een tijdje actief in lokale racekampioenschappen, zo ook in België. Op het Autosalon stellen ze dan ook met enige fierheid de Leon Cup Racer TCR racebolide voor waarmee Sam Dejonghe en Denis Dupont hopelijk zullen meestrijden voor de eindoverwinning! Wil je zelf je stuurmanskunst testen op het mythische circuit van Spa-Francorchamps? Ook dat kan (virtueel) bij Seat op de Heizel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...