Jarige Fiat 500 trakteert eigenaars

Jarige Fiat 500 verwent eigenaars met onderhoudOp vrijdag 4 juli viert de Fiat 500 zijn haar zevende verjaardag, de vele eigenaars worden uiteraard niet vergeten op het feest!

De originele Fiat 500 werd in ’57 geïntroduceerd en is vandaag de dag nog steeds een van de kleinste auto’s die in massa werd geproduceerd. Desondanks zijn grote compactheid viel de grote meerderheid toch als een blok voor deze sympathieke Italiaan, exact 50 jaar na datum zag de Cinquecento nogmaals het levenslicht. Die generatie doet vandaag de dag nog steeds zeer goed, de teller staat sinds 2007 al op meer dan 1.000.000 verkochte exemplaren.

Voornamelijk zijn ronde vormen, schattig voorkomen en hippe interieurafwerking maken van de nuevo 500 en afgeleide 500C variant een populaire keuze voor het vrouwelijk gezelschap onder ons, de mannen vinden op hun beurt waarschijnlijk meer hun ding bij de sportieve Abarth varianten of special editions. Op het Autosalon van Genève dit jaar zagen we nog de nieuwe Fiat 500 Cult met ondermeer een opgefrist interieur, nieuwe personaliseringsmogelijkheden én een digitaal dashboard.

Om de vele fanboys en girls te bedanken voor hun enthousiasme tijdens de voorbije zeven jaar schenkt Fiat ze allen ook een stukje van de verjaardagstaart. Zo krijgen ze tussen 4/07 en 31/07 een interessante korting (10 tot 30%) op – niet toevallig – zeven onderhoudspunten (batterijen, schokdempers, remschijven, ruitenwissers, distributieriem, banden, accessoires). Even contact opnemen met je dealer en je Cinquecento kan nog eens zeven jaar mee!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...