Gelekt: BMW 2-Reeks in een Duits magazine


Auto Bild heeft zo-even een video gepubliceerd van de nieuwe BMW 2-Reeks.

De marketingmachine van BMW draait op volle toeren. Tenzij al deze lekken puur toeval zouden zijn? Opnieuw krijgen we beelden te zien van de 2-Reeks, waarvan de officiële onthulling op vrijdag gepland staat. Geen M235i deze keer, wel een toffe 220d. En we krijgen ook de kont te zien! Dankzij Auto Bild die een video op hun website had gepubliceerd, maar deze kort nadien weer verwijderde. Gelukkig waren onze collega’s zo verstandig om snel enkele screenshots te nemen.

Onder de kap van zo’n 220d steekt een 2.0-liter viercilinder dieselmotor met 184 pk, wat resulteert in een sprint van 0-100km/u in 7,1 seconden en een maximumsnelheid van 235 km/u. Daarnaast zal je onder andere ook kunnen kiezen voor de 218d in welke dezelfde motor steekt als in de 220d. Enkel zal deze teruggeschroefd worden tot zo’n 143 pk. Ideaal voor de chiptuners onder jullie. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...