Gelekt: BMW 4-Reeks Cabrio

Gelekt: BMW 4-Reeks Cabrio F33
De herfst is officieel in het land én de eerste beelden van de nieuwe BMW 4-Reeks Cabrio lekken het wereldwijde web op…

Iemand bij BMW was iets te enthousiast over de nieuwe dakloze 4-Reeks en plaatste de productfolder een beetje te vroeg op de website. De fout was dan wel vrij vlug rechtgezet, maar natuurlijk was het kwaad al geschied en namen enkele Duitse blogs de foto’s over.

We kunnen in een bijzonder teleurstellende resolutie al een sneakpreview krijgen van wat we later op de dag waarschijnlijk in volwaardige kwaliteit in onze inbox mogen verwachten. Uiteraard met de nodige bejubelende woorden over de goedheid, de rijdynamiek en de uitstraling van de nieuwe Bimmer. Fietsfanaten die hun hart ook aan het blauw/witte propellerlogo verloren zijn, zullen bovendien ook gelukkig worden met deze beelden, net zoals de fanboys van de betere velgenset. Het metalen klapdak blijft ook van de partij waarmee je het hele jaar kan genieten van je 4-Reeks.

De BMW 4-Reeks Cabrio neemt naar goede gewoonte het motorenpallet over van de 3-Reeks Sedan en Touring en de nieuwe 4-Reeks Coupe. Dat maakt een 435i Cabrio als benzinetopper, gevolgd door een 428i terwijl we later ook nog een 420i instapper mogen verwachten. Dieselfans hebben straks de keuze uit een 430d en 420d Cabrio, terwijl daar later nog een 435 xDrive bijkomt. De puristen wachten uiteraard op de M4 Cabrio die de huidige M3 Cabrio zal aflossen.

Eind november is het autofeest in Los Angeles en daar zal BMW het doek plechtig van de 4-Reeks Cabrio halen, al weten we tegen dan waarschijnlijk wel alle details en prachtige foto’s. De Belgische prijzen hopen we spoedig te kunnen meedelen, al mogen we de 4-Reeks Coupe met een lichte meerprijs als leidraad nemen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...