Autosalon Brussel 2013 Live: Fiat

Fiat Autosalon Brussel 2013
Na de interventie van Joëlle Milquet, geen sexy babes meer op de stand van Fiat. Gelukkig is er ander lekkers!

En met lekkers bedoelen we natuurlijk de Panda Trekking: voorwielaangedreven maar met de looks van de 4×4, die er later nog komt. Verrassend is ook een wereldpremière: de Fiat 500s, een 500 die net geen Abarth wil zijn. Het vermogen ligt er mooi tussenin. Verder krijgt de 500s wat sportieve details, maar alles blijft sympathiek.

Een goedkoper en veelzijdiger autootje vind je niet snel en ook als we verder kijken in het gamma blijft Fiat verrassen! De 500 & 500L verkopen nog steeds als zoete broodjes en met een automaat in het vooruitzicht, lijken ze nu ook de oudere generatie aan te spreken. Op zoek naar een vleugje Italië? Dan is Paleis 5 is the place to be!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...