Bijna Klaar: BMW 4-Reeks Coupe

BMW 4-Reeks Coupe 2013
Het lijkt erop dat BMW de 4-Reeks Coupé zo goed als volledig klaar heeft, het model zou op het autosalon van Detroit worden onthuld.

Een nieuwe reeks spyshots toont ons dat de nieuwe BMW 4-Reeks zo goed als klaar is. Het model werd gespot bij het BMW hoofdkwartier in München met weinig verhullende camouflage. In vergelijking met eerdere spyshots zien we nu nog meer details, zo vinden we achter de voorwielen een side duct, en kunnen we nu ook de nieuwe daklijn erg duidelijk herkennen. De Sport-badge toont ons dat het hier om een Sport Line uitvoering gaat, we zien daarnaast vooraan ook een aangepaste onderbumper die duidelijk sportiviteit uitstraalt. Vermoedelijk krijgt de 4-Reeks gelijkaardige koplampen als de 3-Reeks, maar zal de voorpartij iets sportiever ogen. Achteraan krijgen we vermoedelijk andere lichtunits, zoals dat bij de huidige 3-Reeks Coupé ook het geval is.

Onder de motorkap van de 4-Reeks zullen zowel vier- als zescilinders gekocht kunnen worden. De topversie wordt een 435i met een 3-liter zes-in-lijn onder de motorkap, goed voor 306 pk en 400 Nm koppel en een sprint van 0 naar 100 km/u in een kleine 5 seconden. Een uiterst zuinige versie komt er ook, de 420d zou goed zijn voor 184 pk en 380 Nm koppel en daarmee een sprint van 0 naar 100 km/u in iets meer dan 7 tellen. Het verbruik zou tegelijk echter beperkt blijven tot iets meer dan 4 liter/100 km. De BMW 4-Reeks Coupé zal vermoedelijk begin januari op het autosalon van Detroit worden onthuld. De productie start in de lente van 2013, de eerste leveringen worden tegen de zomer verwacht. (Spyshots via: Carscoop)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...