Fiat lanceert 500 Pop Star

Fiat 500 Pop Star
Fiat lanceert in samenwerking met Jennifer Lopez een nieuwe versie van de Fiat 500, de Fiat 500 Pop Star!

Dat Fiat voor de lancering van de Fiat 500 in de Verenigde Staten de bekende Amerikaanse popster Jennifer Lopez inhuurde wisten jullie ongetwijfeld al. Maar Fiat houdt het niet enkel bij promotievideo’s waarin J. Lo de Fiat 500 een glamoureus tintje bezorgt, van de Fiat 500 zal voortaan ook een speciale editie worden gelanceerd. De Fiat 500 Pop Star krijgt een grote basisuitrusting met manuele airco en chroomafwerking voor de wieldeksels, de bumpers voor- en achter, de motorkap, de uitlaat en beide buitenspiegels. De nieuwe Fiat 500 Pop Star zal in België worden aangeboden vanaf 12.800 euro, voor de Cabrio betaal je minstens 15.800 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...