Autosalon Brussel 2012: Fiat

Autosalon Brussel 2012
Fiat is op het autosalon van Brussel te vinden in hal 4, de Panda, Punto en 500 staan er centraal.

Eerst en vooral is er op de Fiat stand plaats voor de nieuwe generatie Panda, een model dat ondertussen is uitgegroeid tot een echt succesmodel voor het merk. De nieuwe generatie Panda werd visueel wat opgeleukt en krijgt een hele reeks milieuvriendelijke motoren, waaronder een TwinAir met 85 pk of een 1.3 Multijet met 75 pk. Daarnaast kan de nieuwe op allerlei manieren worden uitgevoerd, zo is er plaats voor drie uitrustingsniveau’s, 10 kleuren, 4 interieurs, enzovoort.

Natuurlijk mag ook het ander succesmodel, de Fiat 500 niet ontbreken. Specifiek kan je de 500 TwinAir+ en de 500 by Gucci vinden op het salon. Hoger in het gamma vinden we de facelift van de Punto terug, deze krijgt voor het eerst een TwinAir motor in het motorgamma. Het blokje is met een CO2-uitstoot van 98 g/km uiterst lief voor het milieu. De Punto staat in Brussel in het wit, groen en blauw. Daarnaast is er ook plaats voor een in België minder bekend model: de Sedici.

Wie liever een grotere SUV wil kan de nieuwe Freemont ontdekken op het autosalon van Brussel. Het gaat om een versie met vierwielaandrijving en een 2-liter MultiJet met 163 pk onder de motorkap. Deze versie is enkel met automaat beschikbaar, de Freemont moet met zijn immens ruimteaanbod vooral veelzijdige klanten lokken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...