Spyshots: Seat Ibiza Facelift

Seat Ibiza Facelift Spyshots
Volgend jaar zal Seat de facelift van de Ibiza onthullen, tijdens de opnames van een reclamevideo in de VS konden voorbijgangers alvast enkele foto’s nemen.

De huidige Seat Ibiza kwam in 2008 op de markt, volgend jaar zit de Polo-broer dus in de helft van zijn levenscyclus. Tijd dus voor een facelift, en een bijhorend reclamefilmpje. Tijdens het filmen van de reclamevideo werd de Ibiza Facelift gespot. Veel verschillen zien we visueel voorlopig niet, behalve dat het front wat strakker werd en Seat voortaan gebruik maakt van een ander patroon voor de LED-dagrijlichten. Toch zien we ook nog enkele kenmerken van de IBL-Concept, het zou dus kunnen dat ook de achterkant andere lichten kreeg die meer in lijn liggen met de laatste designtaal van het Spaanse merk.

Op de spyshots zien we ook nog een foto van het interieur, maar door de donkere uitvoering zien we maar weinig details. Onder de motorkap krijgt de Seat Ibiza Facelift ongetwijfeld de laatste generatie VAG-motoren. We denken daarbij ondermeer aan de 1.6 TDI en 1.2 TSI met 105 pk, aangevuld door de 1.4 TFSI goed voor 140 of 170 pk. Gezien de opnames van de reclamevideo voor de Ibiza Facelift al gestart zijn vermoeden we dat de lancering niet lang meer op zich zal laten wachten. Vermoedelijk zullen we de nieuwe Ibiza dus op het autosalon van Genève mogen verwelkomen. (Via: Jokeforblog)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: Seat Ibiza Facelift"

  1. ybo 09-12-2011 om 12:24

    Is de Ibiza niet het broertje van de Polo, eerder dan van de Golf?

  2. PJS 09-12-2011 om 12:44

    @ybo; Klopt, was blijkbaar even verward: de Ibiza facelift staat op dezelfde basis als de VW Polo en Skoda Fabia. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...