Spyshots: BMW M3 DTM

BMW M3 DTM
De BMW M3 DTM geeft een teken van leven op het circuit van Oschersleben.

Volgend jaar zal BMW de heren van Audi en Mercedes opnieuw vergezellen in het DTM-kampioenschap. Om de strijd aan te gaan met de A4 en C-Klasse silhouetten zal BMW logischerwijs de M3 als basis gebruiken, hoewel de overeenkomsten tussen de straatversie en het silhouet ver te zoeken zullen zijn. De eerste foto’s werden alvast genomen door het Duitse Autobild op het circuit van Oschersleben.

De wagen zal op vrijdag 15 juli onthuld worden in München, net wanneer het DTM kampioenschap daar voor het eerst neerstrijkt. De BMW M3 DTM zal gebruikt worden door drie verschillende privé teams, namelijk RBM, RMG en Schnitzer. RBM en Schnitzer hebben momenteel reeds contracten lopen met BMW in het WTCC-kampioenschap. Volgens de directeur van BMW Motorsport, Jens Marquardt, zal er tussen 15 juli en de eerste race echter nog veel veranderen. De wagen is duidelijk een work-in-progress. (Via: Autobild)

BMW M3 DTM

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...