Duitse politie test een aangepaste X3

BMW X3 Polizei
Om snelheidskampioenen onder controle te houden heeft de Duitse politie stevig materiaal nodig. Misschien kiezen ze wel voor de BMW X3.

De politie koos voor de X3 xDrive 3.0, een diesel. Op zich is deze wannabe SUV goed voor 218pk, maar daar zal ook wel een mouw aan gepast kunnen worden. Topsnelheid ligt op 210km/u, een sprint naar 100km/u vanuit stilstand is voorbij na slechts 7,1 seconden. Best goede cijfers, zolang ze maar niet op de autobahn gaan patrouilleren.

Uiteraard wordt de wagen volledig onder handen genomen. Eerst worden de overbodige delen gestript waarna de toekomstige politiewagen een volledige make-over krijgt. Overal krijgt de X3 ledverlichting, net zoals een passende striping. Mocht de Polizei kiezen voor deze X3, dan heeft BMW best een lucratieve deal binnen. Volgende zomer zouden we een nieuwe X3 mogen verwachten, dus heeft BMW een ideale kans om alle huidige modellen in 1 keer te slijten. (Via CS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...