Preview: Fiat Uno

Fiat Uno
Fiat heeft gisteren de eerste beelden van de Fiat Uno wereldkundig gemaakt.  Het model zal binnenkort op de Latijns-Amerikaanse markt gelanceerd worden.

De nieuwe Uno wordt direct al met twee nieuwe motoren uitgerust. De eerste is een 1.0 liter grote motor, de tweede heeft 400 cc slagruimte extra. Beiden krijgen ze een Flex-mode waardoor ze zowel op benzine als op ethanolmengsels kunnen rijden. Deze motoren zijn interessant in zowel gebruik als verbruik.

De wagen zal in vier versies beschikbaar zijn. Elk uitrustingsniveau zal zijn eigen persoonlijkheid kennen. De uitrustingsniveau’s zijn de volgende: Uno Vivace 1.0 Flex, Uno Way 1.0 Flex, Uno Attractive 1.4 en Uno Way 1.4 Flex. Meer info volgt ongetwijfeld later.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Fiat Uno"

 1. Ivan 27-04-2010 om 1:51

  allez, voor een keer krijgen we hier in Brazilië eens een primeur …
  en brengen ze eens een “moderne” auto op de markt
  jullie kunnen zich niet inbeelden hoe driest de braziliaanse automobielmarkt is (met prijzen die op europees niveau liggen en dikwijls techniek die ze bij jullie al jaren niet meer op de markt durven brengen)
  hier trouwens ook (enfin, voor mij toch …) een enorm gemis aan betere wagens (zoals audi, bmw, mercedes) gezien de protectionische mentaliteit van de brazilianen (ingevoerde wagens mogen rekenen op zo’n 100% extra aan allerlei taxen en lasten)
   

Reageer

Reactie aan het plaatsen...