Hot or Not: Matgrijze BMW Z4

BMW Z4 matgrijs
Een Duitse eigenaar van de nieuwe BMW Z4 vond het uiterlijk niet zo geslaagd en deed dan maar zijn eigen zin. Echt mooi is deze unieke versie niet, maar lelijk is hij zeker en vast ook niet. Daarom is het laatste woord aan jullie: Hot or Not?

De eigenaar die zichzelf Paepcke noemt, heeft zijn wagen gewrapt met een matgrijze folie die overal goed aansluit. Qua oog voor afwerking kan je deze man duidelijk niets verwijten. Ook de standaard velgen op de Z4 waren niet goed genoeg, hij zocht in de BMW Performance catalogus en koos de 313 duocolor vijfspaaksvelgen uit. Het financieel plaatje van deze aanpassingen valt best goed mee. Voor de folie betaalde hij slechts 1700 euro, de kostprijs van de velgen is onbekend.

Wat vinden jullie van deze creatie? Blijft de Z4 de kapperswagen bij uitstek of mag gerust iedereen verschijnen in deze cabrio als die een matgrijze lak heeft. Of heeft matgrijs niet hetzelfde effect als matzwart of is het gewoon not done om je dagdagelijkse wagen te wrappen? Het woord is aan jullie! (Via ZPost.com)

De matgrijze BMW Z4: Hot or Not?

 • Hot (81%)
 • Not (19%)

Total Votes: 36

Laden ... Laden ...

BMW Z4 matgrijs

BMW Z4 matgrijs

BMW Z4 matgrijs

BMW Z4 matgrijs

BMW Z4 matgrijs

BMW Z4 matgrijs

Deel dit bericht:

3 reacties op "Hot or Not: Matgrijze BMW Z4"

 1. XliljeezyX 16-11-2009 om 23:10

  Niets voor mij zo’n kleur.. Ik vind het te saai. Licht blauw of Bordoux rood zou misschien wat mooier ogen dan dit MATgrijs

 2. maxim 02-12-2009 om 18:58

  echt prachtig !!! k wou dat ik er zo een had !

 3. Rick 09-03-2010 om 16:34

  ja top,
  bij mij in de straat staan er 3 maar die zijn wit, monaco blau , en een is oranje
  maar die kleur steekt er bovenuit
  maar ik denk niet dat het bij een bmw x5 of x6 past ik heb een 530d in het carbon zwarts ook mooi
  TOP
  gr..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...