Fiat Bravo met 220 volbloeden?

bravo220gr copy
Een Bravo Abarth is er nog niet, misschien toch een zwaardere Bravovariant in de toekomst?

Tot op heden is 165 paarden het maximum want je kan aanschaffen voor je Italiaanse bolide, maar in dit geval is meer ook beter. De kans dat het in een Abarthlivrei komt is daarentegen klein, de Bravo zou eerder een snelle luxueuzere wagen worden in plaats van een hardcore stuiterbak.

De jongens van Fiatblog vermoeden dat het zal gaan over de 1.8 TurboJet motor die we ook al terugvinden in de Lancia Delta. De afbeelding is een impressie door hen zelf, verwacht geen laagvlieger zoals op de foto voor een eventueel definitief model. Als dat er ooit al komt, de crisis laat zich nog steeds voelen… (via: Fiatblog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...