Betrapt! Facelift Fiat Grande Punto

fiat_grande_punto_facelift
De Fiat Grande Punto zal binnenkort een facelift ondergaan en deze foto’s tonen hoe de wagen eruit zal zien.

De veranderingen zijn niet enorm, maar wel behoorlijk duidelijk. Zo paste Fiat de voor- en de achterkant aan en werd het dashboard herbekeken. Op veel gejuich werd de nieuwe voorkant weliswaar niet onthaald. De extra ruimte tussen de motorkap en het logo krijgt daarbij vooral wat kritiek. Misschien is de wagen mooier met een nummerplaat erop?

Voorts werd ook de achterkant onder handen genomen. De vormen zijn hetzelfde gebleven, enkel de lichten zijn hedendaagser gemaakt. Vooral de binnenkant onderging de grootste transformatie. Het interieur dat we binnenkort in de Grande Punto zullen terugvinden is duidelijk geïnspireerd op dat van de Fiat Bravo.

Er wordt tevens geroddeld dat er enkele nieuwe motoren hun intrede in het gamma zouden doen, maar welke dit precies zijn, is nog niet geweten. Het wordt dus wachten op officiële documenten van Fiat, die het merk wellicht op het autosalon van Frankfurt zal verdelen. (via Carscoop)

Fiat Grande Punto facelift

Fiat Grande Punto facelift

Fiat Grande Punto facelift

Deel dit bericht:

1 reactie op "Betrapt! Facelift Fiat Grande Punto"

  1. XliljeezyX 12-08-2009 om 17:45

    Ziet er wel netter uit.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...