AC Schnitzer BMW 6-reeks Coupe Facelift

AC Schniter BMW 6 Coupé Facelift
De gefacelifte BMW 6-reeks coupé is ondertussen bijna een jaar op de markt en kreeg ook een zware diesel in het gamma. Duitse tuner AC Schnitzer heeft nu zijn eigen kit klaar voor de BMW 6-reeks.

Aan de buitenkant zien we dat AC Schnitzer een nieuwe voorbumper met een scherpere niergrille, een nieuwe achterspoiler met remlicht en side skirts die de wagen een betere look geven. De wagen kan verder worden uitgerust met 20″ Type VI velgen en achteraan zorgen de twee gechromeerde uitlaatpijpen voor een sportievere look.

AC Schnitzer blijft uiteraard niet alleen bij het uiterlijk van de BMW 6-reeks en heeft ook kits klaar voor de motoren. De Duitse tuner heeft zowel voor de 650i als voor de 635d een performance pack klaarstaan. De 4.8 liter achtcilinder in de 650i kan uitgeboord worden tot 5.1 liter en krijgt daardoor 44 pk’s extra tot een vermogen van 411 pk. Ook de topsnelheid werd verhoogd met 35 km/u komende van het gelimiteerde 250 km/u.

Ook de 635d dieselconfiguratie werd niet ongemoeid gelaten, AC Schniter haalt 24 extra paarden uit het motorblok waardoor het totale vermogen op 310 pk komt. Ook het koppel van deze 3.0 liter twin-turbo dieselmotor is indrukwekkend: AC Schnitzer voegt 100 Nm toe en brengt het koppel van de BMW 635d dus op 680 Nm.

AC Schniter BMW 6 Coupé Facelift

AC Schniter BMW 6 Coupé Facelift

AC Schniter BMW 6 Coupé Facelift

AC Schniter BMW 6 Coupé Facelift

AC Schniter BMW 6 Coupé Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...