AC Schnitzer ACS1 BMW 1-serie Coupe

AC Schnitzer ACS1 BMW 1-serie Coupé
Duitse tuner AC Schnitzer heeft naar goede gewoonte nu ook de BMW 1-serie Coupé opgesmukt en omgedoopt tot de AC Schnitzer ACS1.

De BMW 1-serie coupé is nooit mijn lieveling geweest en daarom sta ik ook niet echt te springen voor een getunede versie van deze wagen. BMW had eerder al zijn 1-serie tii concept voorgesteld op het autosalon van Tokyo maar nu heeft ook AC Schnitzer de 1 Coupé onder handen genomen. AC Schnitzer heeft de 1-serie voorzien van een gewijzigde voor- en achterbumper, een dak- en kofferbakspoiler voor extra downforce en aluminium sportveren voor de liefhebbers.

Die extra downforce komt goed van pas want AC Schnitzer heeft de standaard 306 pk sterke 135i opgedreven tot 360 pk, het koppel stijgt van 400 naar 450 Nm. De acceleratie naar 100 km/u daalt hierdoor van 5,3 seconden naar minder dan 5 seconden en de topsnelheid ligt op 300 km/u. Als laatste heeft AC Schnitzer ook gezorgd voor een nieuwe uitlaat die het motorisch geluid extra kracht bijzet.

AC Schnitzer ACS1 BMW 1-serie Coupé

AC Schnitzer ACS1 BMW 1-serie Coupé

AC Schnitzer ACS1 BMW 1-serie Coupé

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...