Spyshots: nieuwe BMW 7

BMW 7 Volgende Generatie Spyshots
BMW werkt aan een opvolger voor de 7-reeks, de vorige generatie kwam op de markt in 2001 en kreeg een facelift in 2005, de nieuwe 7 wordt rond 2008 en 2009 verwacht.

De nieuwe 7-serie wordt groter en eleganter dan zijn voorganger en dat zie je aan de impressiefoto’s onderaan. Technisch gezien komt er een nieuwe 8-traps automatische versnellingsbak met het BMW X-drive vierwielaandrijvingssysteem. Ook de centrale console die uitgerust is met i-drive wordt eenvoudiger om te bedienen. Motorisch is er keuze uit een uigebreid gamma gaande van een 3 liter 272 pk sterke zes-in-lijn tot een 414 pk sterke V8 uit de BMW M3 en de bestaande 6 liter V12 met een vermogen van 445 pk.

Spyshots

BMW 7 Volgende Generatie Spyshots

BMW 7 Volgende Generatie Spyshots

Impressiefoto’s

BMW 7 Nieuwe Generatie Impressie

BMW 7 Nieuwe Generatie Impressie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...