Autosalon Brussel 2023 live: Ford Bronco (Paleis 6)SUV’s in alle geuren en kleuren op het Autosalon van Brussel 2023 maar met de Bronco heeft Ford vermoedelijk het stoerste exemplaar in de aanbieding!

Specifiek voor de Europese consument heeft Ford de veelzijdige Kuga SUV in de aanbieding met daaronder de hippe Puma crossover. Wie nog meer luxe, comfort en binnenruimte wenst kan ook terecht bij de stoere Explorer. Of de zuiver elektrisch Mustang Mach-E natuurlijk! Desgewenst zelfs als GT topmodel. Het avontuurlijke vlaggenschip van Ford was geruime tijd dé populaire Ranger pickup. Maar nu maakt de heerlijke strakke Bronco (eindelijk) de oversteek met zijn hoekige (retro) looks, ontdek hem snel bij Ford tijdens het Autosalon van Brussel!

Ook de Ford Bronco is ruim en een pak groter dan je initieel zou verwachten. Naast een hoop moderne rijhulpmiddelen en hedendaagse connectiviteit draait het hem hier voornamelijk om zijn verregaande terreinvaardigheden. Op onverharde ondergrond dus! Naast een hoop handige accessoires kan je de Bronco zowaar ook omtoveren (lees: demonteren) tot een cabrio … of deurloze offroader.

Een Belgisch prijskaartje van de Ford Bronco werd nog niet vrijgegeven. Net zoals details omtrent de beperkte beschikbaarheid en het Europese motorengamma. Vermoedelijk zal het om een 2.3-liter EcoBoost benzinemotor (300 pk) en 10-traps automaat draaien! Als directe concurrent kijken we voornamelijk naar de Jeep Wrangler.

Ford toont een hoop interessante modellen en nieuwigheden tijdens het Autosalon van Brussel 2023. Lees er hier alles over!