Autosalon Brussel 2023: Toyota line-upWelke interessante nieuwigheden presenteert Toyota allemaal op het Autosalon van Brussel 2023?!

Toyota strijkt neer in Paleis 7 tijdens het Autosalon van Brussel 2023. Met de nieuwe Prius (PHEV!) hadden ze zowaar een échte (internationale) blikvanger kunnen hebben. Maar deze is jammer genoeg niet van de partij net zoals de futuristische C-HR Prologue of BZ Compact SUV conceptmodellen.

Wel aanwezig zijn diverse modellen (Yaris, Corolla, C-HR, …) en vooral diegene met de zuinige Hybrid aandrijflijn. Anno 2023 nog steeds het paradepaardje van de doordachte Japanners. Al hebben ze met de bZ4X ook een interessante EV SUV in de aanbieding. Eentje die tot 516 km ver geraakt met een volle 71,4 kWh accupack. En in de gammafolder prijkt ook nog steeds die imposante Mirai luxewagen op waterstof!

Met de gloednieuwe Aygo X benadrukt Toyota – als bijna de enige nog – hun geloof in een betaalbare compacte stadswagen. Geheel volgens de actuele tijdsgeest is het wel een funky crossover geworden.

Het sportieve GR aanbod wordt op de Heizel vertegenwoordigd door een … Hilux GR Sport pick-up. Geen grap, eerder een gepast eerbetoon aan deze oerdegelijke Dakar legende. Iets logischer is de Supra die je nu ook met manuele versnellingsbak kan krijgen. Voor nog méér (betrokken) rijplezier dus!

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Toyota prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.