Belgische prijs Toyota Land Cruiser (2024): vanaf 75.220 euroNa lovende woorden over het design, de moderne technologie en vooral het onvermoeibare (offroad) prestatiepotentieel geeft Toyota nu ook de prijs vrij van de nieuwe Land Cruiser!

Met de nieuwe C-HR, Yaris Cross en Aygo X speelt Toyota perfect in op de actuele (SUV) noden van de Europese consument. Die vertoeft voornamelijk in een stedelijke omgeving en daar komt de zuinige aandrijflijn en hippe kleurstelling prima tot hun recht. Voor de échte avonturiers heeft Toyota naast de stoere Hilux pick-up ook een nieuwe Land Cruiser 250 in de aanbieding. Al meer dan 70 jaar staat die klinkende modelnaam garant voor kwaliteit, duurzaamheid en vooral betrouwbaarheid. Ontworpen om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. Aldus de marketingdienst is de Land Cruiser dan ook hét voertuig waar je overal mee geraakt. En vooral je ook weer veilig en wel terugbrengt!

Met een herkenbare (robuuste) vormgeving komt de Land Cruiser opnieuw fris voor de dag terwijl het nieuwe ladderchassis voor een uitstekende rijgedrag moet zorgen. Zowel op asfalt als offroad! Naast elektrische stuurbekrachtiging en een nieuw ontkoppelbaar stabilisatorstangsysteem voorziet Toyota hier ook moderne technologie en rijhulp. Onder de motorkap prijkt een doorontwikkelde 2.8-liter turbodieselmotor met 204 pk en een nieuwe 8-traps automaat. Wel met nog ongedefinieerde verbruikscijfers en bijhorende CO2 uitstoot. Een zuinige 48V mild hybride uitvoering is reeds aangekondigd, deze komt later.

Afhankelijk van de gewenste uitvoering schommelt de prijs van de Toyota Land Cruiser tussen 75.220 euro (TX) en 98.900 euro (First Edition). Desgewenst kan je bijbetalen voor een metaalkleur, lederen bekleding, getinte ruiten en maximaal 7 zitplaatsen. Bestellingen worden vanaf NU opnomen, daarvoor verwijzen we naar de lokale verdeler.

Belgische prijs Toyota Land Cruiser (2024):

TX: vanaf 75.220 euro
TX-L: vanaf 83.570 euro
VX: vanaf 88.180 euro
VX-L: vanaf 95.100 euro
First Edition: vanaf 98.900 euro