Video: Porsche – Endurance documentaire (2020)

Video: Porsche - Endurance documentaire (2020)Hoe pak je de 24u van Le Mans én 24u van Nurburgring succesvol op één week aan?

Met een riant gamma aan diverse sportwagens speelt Porsche al decennia een belangrijke rol in het segment, daarbij verwijzen ze graag naar hun vele successen in de autosport. Tijdens het 2019 seizoen volgde de 24u etmaalrace van de Nürburgring-Nordschleife op minder dan een week op die van de 24u van Le Mans, beiden worden aanzien als één van de (aller)zwaarste.

James Routh (de man achter het gerenommeerde F1 Drive To Survive) brengt het verhaal van de Duitse autoconstructeur uit Zuffenhausen doorheen de twee weekends mooi in beeld waar zowel de 911 RSR als de 911 GT3 R (die beiden hun racegenen lieten doorvloeien richting de 911 GT3 RS) meedingen naar de overwinning binnen hun klassement. Daarbij spelen zoveel meer factoren dan enkele een snelle wagen en snelle piloot, een verhaal van anderhalf uur dat mooi te volgen is op Youtube. De kenners zullen ook onze getalenteerde landgenoot Laurens Vanthoor zien passeren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...