Video: Porsche 991 GT2 RS claimt Nurburgring record

Porsche 911 991 GT2 RS claimt Nurburgring recordDe nieuwe Porsche 991 GT2 RS kroont zich tot de snelste productiewagen op de Nürburgring, tot nader order dé referentie onder de sportwagens!

Porsche slaagde er in om in optimale omstandigheden in slechts 6 minuten, 47 seconden en drie tiende van een seconde de Groene Hel te bedwingen, dit in een spikspinternieuwe 991 GT2 RS. Daarmee breken ze niet enkel hun eigenste record (-10 seconden) van de 918 Spyder, ook laten ze enkele stevige kleppers achter hun zoals de Lamborghini Huracan Performante en de Aventador SuperVeloce!

De 991 GT2 RS dankt deze prestatie aan zijn potente 3.8-liter flat-six met slechts 700 pk, lichtgewicht koetswerkbouw, imposante spoiler, vierwielsturing, actieve aerodynamica en high performance hulpmiddelen. De kans is zéér klein dat je nog een exemplaar op de kop kan tikken maar vanaf 291.706 euro kan je het proberen bij Porsche Belgium.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...