Video: Porsche 911 GT3 laat zich volledig gaan

Video: Porsche 911 GT3 laat zich volledig gaanEen gratis commercial voor de Porsche 911 (991.2) GT3!

Zo goed als elke Porsche 911 bezit een bijzonder sportieve inborst maar voor het échte werk ben je toch aangewezen op de 911 GT3. In zijn vernieuwde 991 mk2 vorm is deze Porker voorzien van de 4.0-liter (atmosferische!) zes-in-lijn die maar liefst 500 pk en 460 Nm naar de achterwielen stuurt. Standaard voorzien van een superefficiente PDK versnellingsbak maar voor wie wil is er gratis ook een manuele transmissie te verkrijgen.

Vanaf 156.670 euro kan je zo’n nieuwe GT3 op de kop tikken al heerst er schaarste op de markt waardoor Porsche zich kan verstoppen achter de “beperkte beschikbaarheid” term. De heren van Skidmarks Productions wisten desondanks een exemplaar op de kop te tikken en maakten een prachtige video die zo gebruikt kan worden door de sportwagenbouwer uit Zuffenhausen om hun GT3 te promoten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...