Video: Carfection test de Porsche 911 GT3 RS (2018)

Video: Carfection test de Porsche 911 GT3 RS (2018)De juiste man met de juiste auto op de juiste locatie op het juiste medium, wat kunnen we nog meer wensen?

Onze Britse collega Henry Catchpole kreeg de (goddelijke) kans om de vernieuwde Porsche 911 GT3 RS aan de tand te voelen, speciaal hiervoor zocht hij de betere wegen op nabij (het oude gedeelte van) de Nürburgring. Op die gesloten omloop van 20,8 km lang komt het prestatiepotentieel van de GT3 RS ongetwijfeld het best tot zijn recht – inclusief toptijd – maar daar heb je dagdagelijks niet zoveel aan. Zeker wanneer de weersomstandigheden het rijplezier ietwat fnuiken…

In zijn vernieuwde vorm levert de atmosferische 4.0-liter zescilinder in de Porsche 911 GT3 RS (mk2) 520 pk / 470 Nm aan de achteras. Dankzij de snelle PDK automaat kan je de 0-100 sprint voltooien in 3,2 seconden, wanneer er 312 km/u op de teller verschijnt zit je aan de topsnelheid. De jouwe voor minimaal 200.109 euro, toch wanneer je er één kan kopen want daarvoor moe(s)t je snel zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...