Trailer: Formula 1 – Drive to Survive Season 2 (2020)

Trailer: Formula 1 - Drive to Survive Season 2 (2020)Noteer 28/02/20 in de agenda voor het tweede (en even beklijvende?) seizoen van Drive to Survive!

Na het riante succes van het eerste Drive to Survive seizoen op Netflix staan er opnieuw tien afleveringen in de stijgers van deze populaire documentairereeks. Allemaal gaan ze over het voorbije Formule 1 seizoen zonder écht te focussen op het F1 gebeuren en raceresultaten, meer om de aanwezige spanning(en) en het persoonlijke karakter van diverse rijders.

Grootste verschil met het eerste seizoen zal de aanwezigheid zijn van Ferrari en Mercedes die initieel geen interesse hadden om ongelimiteerde toegang te geven tot hun rijders/teambazen. Nu zitten ze er wél bij kijken we reikhalzend uit naar de Grote Prijs van Duitsland (met Daniil Kyvat eerste podium), België (met Charles Leclerc zijn overwinning), Italië (Vettel verliest zijn cool, Leclerc wint opnieuw en maakt zich onsterfelijk voor Ferrari (?)) en Brazilië (significante crash tussen Albon en Hamilton én Leclerc en Vettel!).

Vanaf 28 februari te bezichtigen op Netflix, sowieso een aanrader voor iedereen die de Formule 1 een warm hart toedraagt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...