Poll: Tesla Model 3 vs Mercedes-AMG C63 S vs BMW M3 vs Alfa Romeo Giulia Q (2019)

Poll: Tesla Model 3 vs Mercedes-AMG C63 S vs BMW M3 vs Alfa Romeo Giulia Q (2019)Kan de Tesla Model 3 Performance de bestaande pk-elite verslaan?

Op enkele hardnekkige haters na zal niemand meer twijfelen aan de degelijke kwaliteiten van de Tesla Model 3. Prijsmatig is de Amerikaan al een pak toegankelijker dan zijn grotere familiegenoten en een rijbereik van 400 à 500 km is voldoende adequaat om te kunnen overleven als daily driver. Maar want als je de gevestigde pk-waarden als de C63 AMG, Giulia Quadrifoglio en M3 gaat beginnen uitdagen? Op papier een oneerlijke situatie voor Tesla maar Elon en Co hebben duidelijk niets aan het toeval overgelaten…

In deze vergelijking speelt de ecologische of futuristische basisgedachte van de Model 3 uiteraard geen enkele rol meer, nu mogen de twee elektromotoren (vandaar de Dual Motor aanduiding achterop) hun volle vermogen (462 pk) in strijd gooien tegen de snelle Duitsers en knappe Italiaan met respectievelijk 430 pk, 510 pk en 510 pk.

Tesla Model 3 vs Mercedes-AMG C63 S vs BMW M3 vs Alfa Romeo Giulia Q

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...