Poll: Tesla Model 3 vs BMW M3 Berline (2019)

Poll: Tesla Model 3 vs BMW M3 Berline (2019)Kan de Model 3 Performance een vuist vormen tegen de gerenommeerde M3 Berline?

CEO Musk liet in het verleden al doorschemeren – via Twitter, ofcourse! – dat de topversie van de zuiver elektrische Model 3 de BMW M3 op alle vlakken zou overtreffen. Gezien de ijzersterke reputatie van de Bimmer een fabelachtige uitspraak, iets dat onze Britse collega’s van Top Gear graag nagingen op het circuit. Iets dat ze volgend jaar nogmaals kunnen overdoen met de nieuwe generatie M3 Berline!

Op een gesloten omloop gingen de Tesla Model 3 Performance en BMW M3 Berline vier verschillende uitdagingen aan, zijnde een drag race, 0-100-0 sprint/remproef, snelle ronde en het nodige gedrift. Zowel qua vermogen (+- 450 pk) als qua prijskaartje (+- 75.000 euro) liggen beide kemphanen relatief dicht bij elkaar, qua gewicht kan de Amerikaan zijn overgewicht uiteraard niet verbergen.

Tesla Model 3 vs BMW M3 Berline

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...