Video: Casey Neistat test de Tesla Model 3 Performance (2018)

Video: Casey Neistat test de Tesla Model 3 Performance (2018)De eerste Tesla Model 3 review mét het nodige gedrift?

Terwijl de meer toegankelijke Model 3 nog maar even in België aanwezig is – zelfs op het Autosalon! – kunnen onze Amerikaanse vrienden al een tijdje genieten van het sterke totaalconcept van Elon’s kleinste. Youtubefenomeen Casey Neistat – die we hier zagen met de Rolls Royce Phantom – rijdt al even met een Model S rond en kreeg nu de kans om van een spierwitte Model 3 Performance Long Range te proeven.

Daarbij heeft Casey het ondermeer over het minimalistische interieur, de fenomenale Autopilot rijhulp en het scherpe rijgedrag, de gevreesde range anxiety of laadproblemen worden zo goed als weggelachen. Daarna krijgt hij de hulp van een getalenteerde Audi R8 rijder om het prestatiepotentieel van de Tesla Model 3 aan te tonen met het betere driftwerk. Niet persé hetgeen waarom Tesla de Model 3 voor ogen had maar wel spectaculair (in beeld gebracht).

Lees hier alles over de Tesla Model 3!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...