Preview: Ford Puma (2019)

Preview: Ford Puma (2019)De Ford Puma komt later dit jaar terug, hetzij als compacte/hippe crossover!

Daar waar de Puma in het verleden een blitse sportcoupé was zal Ford de naam nog voor het einde van 2019 recycleren. Dit voor een atletische en innovatieve SUV naast de EcoSport, nieuwe Kuga, Edge én recent aangekondigde Explorer. Voorzien van een schitterend koetswerkdesign – aldus Ford – doet de Puma crossover het eveneens met mild hybrid technologie en 48 batterij.

Tegen de zomer krijgen we nieuwe informatie al zal de Ford Puma het doen met 456 liter bagagevolume en een motorengamma dat gelijkloopt met dat van de Fiesta. Lees: de 1.0-liter EcoBoost driecilinder met diverse vermogens. Dromen over een Puma ST mag.

Preview: Ford Puma (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...