Autosalon Brussel 2019 live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2019 live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Land Rover / Range Rover op het Autosalon van Brussel 2019

De tweede generatie Evoque staat op het Autosalon van Brussel te blinken als wereldpremière met méér technologie, méér hybridemotoren en nog méér personalisatiemogelijkheden, qua vormgeving blijft de nieuweling zeer trouw aan zijn succesvolle voorganger. Voorlopig nog enkel als vijfdeurs, omtrent een opvolger voor de Evoque driedeurs en funky Evoque Convertible is er momenteel nog geen nieuws. Net zoals informatie omtrent de nieuwe Defender.

In Paleis 6 staat het luxueuze Range Rover gamma in vol ornaat (Evoque, Velar, Range Rover Sport en Range Rover), de Range Rover SV Coupé is een bijzonder prestigieus topmodel met alle nodige toeters en bellen. Slechts 999 stuks wil Land Rover hiervan verkopen aan minimaal 296.000 euro per stuk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...