Nieuwe Land Rover Defender komt in 2019!

Nieuwe Land Rover Defender komt in 2019!De langverwachte Land Rover Defender maakt opnieuw zijn opwachting in 2019, begin 2020 start de verkoop.

Met twee miljoen verkochte exemplaren sinds ’48 mag de Land Rover Defender gerust aanzien worden als een commercieel succes, in het terrein wist de avontuurlijke Brit steevast te overtuigen met zijn onvermoeibare capaciteiten en veelzijdigheid met allerhande uitvoeringen/toepassingen.

Sinds enkele jaren is de Defender nergens meer te vinden in de Land Rover catalogus maar daar komt volgend jaar een einde aan, een gloednieuwe generatie ondergaat momenteel (extreme) testen om even capabel/onverwoestbaar voor de dag te kunnen komen! Iets dat de #best4x4xfar hashtag nogal sterk benadrukt!

De nieuweling rekent daarvoor op een herkenbare vormgeving (laat je niet leiden door de camouflage) met een moderne inborst, zowel onderhuids als binnenin. Zo zou het ladderchassis verdwijnen voor een onafhankelijke ophanging en staan er moderne gadgets/rijhulpmiddelen ter beschikking. Naar alle verwachtingen komt er opnieuw een vijfdeurs variant en een kortere driedeursversie.

Qua motorisaties heerst er nog heel wat onduidelijkheid maar de komst van een nieuwe 2.0-liter viercilinder turbodiesel en plug-in hybride lijkt (op termijn) een logisch gevolg van de strenge milieunormen.

Op naar 2020!

Lees hier onze rijtest met de huidige Land Rover Defender!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...